Jeanine's Art Wintersports
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Jeanine's Art:

Wintersports

Wintersports is de nieuwe collectie van Jeanine’s Art. Leuk voor iedereen

die ervan houdt om in de winter de lange latten of de schaatsen onder te binden. Of juist voor diegenen die bij nacht en ontij voor de televisie zitten om maar niets van de Olympische Winterspelen te missen. De serie bestaat uit 4 sportieve knipvellen, een fris gekleurd Paperpack, 3 prachtige Dies, een leuke stempel en een bijpassende set borduurgaren.

3D Knipvellen

De knipvellen van deze lijn geven de sfeer van het wintersporten heel goed weer. ook zijn het plaatjes die precies aansluiten bij de rest van de lijn. Met deze plaatjes kun je mooie kaarten maken voor de fanatieke wintersporters maar ook voor mensen die het leuk vinden om naar deze sporten te kijken.

Dies

De Dies die bij deze lijn zitten sluiten perfect aan bij de lijn zo kun je het frame gebruiken als een achtergrond of opvulling, de bergen en de bomen kun je in 2 kleuren stansen en de bergen achter de bomen plakken en de sporters kun je altijd gebruiken als versiering van de kaart of als je nog even duidelijk wil maken om wat voor een soort sport de kaart draait.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de rest van de collectie.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of Sentiments. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Stitch and Do Garen

4 klosjes Stich and Do borduurgaren 200 meter. De kleuren zijn passend bij de collectie.

3D Push-Out

3 prachtige Push-out vellen met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.