Yvonne Creations Welcome Baby
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Yvonne Creations
Welcome Baby

Babykaartjes zijn altijd leuk om te maken. Als alles goed is gegaan, is er niets mooiers dan de kersverse ouders blij te maken met een zelfgemaakt kaartje of cadeautje. De nieuwe collectie Welcome Baby van Yvonne Creations is niet alleen leuk met pastelkleuren, maar ook met bijvoorbeeld stoer kraft karton. Zo kun je de collectie ook gebruiken voor een neutraal zwangerschapskaartje. En maak de voorbeeldkaarten ook eens na in roze in plaats van blauw of andersom. Dat ziet er meteen weer heel anders uit! Toegevoegd aan deze collectie zijn figuurkaarten in de vorm van een trein, rompertje of zuigfles.

3D knipvel

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Dies

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss of de Xpress voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.

Frame Cards

15 gestanste figuurkaarten in een leuke vorm. 5 kleuren x 3 kaarten per verpakking.

Charms Baby

5 metalen bedels, passend bij de collectie. De bedels hebben een oogje waardoor ze ook aan b.v. een armband kunnen worden bevestigd.

3D Push-Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.