Vlinders en bloemen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Jeanine's Art:
Vlinders en bloemen

De nieuwe collectie van "vlinders en bloemen" neemt je al fladderend mee het voorjaar in. Op de knip- en stansvellen staan prachtige bloemen en vlinders, in vier verschillende kleurstellingen. Gecombineerd met Linnenkarton in bijpassende tinten en mooie stempels en Dies,
levert deze collectie kleurrijke creaties op!

3D Knipvellen

Prachtige getekende aquarel getekende knipvellen waarbij de vlinders en bloemen echt naar je toe komen. in 4 verschillende kleurensamenstelling getekend zodat je ook hele verschillende creaties kan maken waar je vrolijk van wordt. Zeg nou zelf, wie wordt nou niet vrolijk van het voorjaarsgevoel? 

Die's

7 mooi vormgegeven die's die je op allerlei manieren kan combineren. Van kaartvullende Die's zodat je snel een mooi gedetailleerde creatie kan maken tot een sierlijke hoek of een border die aan toe. Ook zitten er 3 prachtige vlinders bij op 1 setje waarmee je jouw creatie helemaal af kunt maken. Deze dies zijn te gebruiken o.a. voor Scrapbooking en meer. 

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of Sentiments. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 24 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.

Stitch & Do garen

Deze verpakkingen Stitch and Do garen bevatten 8x 50 meter garen in kleuren passend bij een Card Deco lijn van Precious Marieke, Yvonne Creations of Amy Design. Zo heb je altijd de juiste kleur bij de hand die bij de knipvellen, het dessinpapier en de karton sets past.

kartonpakketten

Dit vierkante linnenpakket bevat 24 vellen in zes verschillende kleuren. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie. 13,5 x 27 cm.

3D Push-out

Prachtige getekende aquarel getekende knipvellen waarbij de vlinders en bloemen echt naar je toe komen. in 4 verrschillende keurensaamstelling getekend zodat je ook hele verschillende creaties kan maken waar je vrolijk van wordt. Zeg nou zelf, wie wordt nou niet vrolijk van het voorjaarsgevoel?