Yvonne Creations Vintage Objects
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Yvonne Creations:
Vintage Objects

We draaien weer elpees, van 'toen' of we kopen ze zelfs weer nieuw, in de keuken staan spaarblikjes van oma die niet weggegooid mogen worden, op zolder nog een bakelieten telefoon omdat ie zo leuk is om te bewaren. Niemand heeft er echt een verklaring voor, maar velen van ons hebben een hang naar nostalgie.

In die beleving heeft Yvonne haar nieuwe collectie getekend: Vintage Objects. Muziek, auto's, communicatiemiddelen en camera's, alles in de stijl van enkele decennia geleden. Omdat het nooit verveelt en omdat we de herinnering graag levend willen houden.

De collectie bestaat uit 4 knipvellen (die ook verkrijgbaar zijn als Push-out vel), 3 Dies en een sfeervol Paperpack.

Hobby Magazine no. 2

Een sfeervolle uitgave waarin onze auteurs aan de slag gingen met de collectie Vintage Objects. Zoals de naam al zegt, nostalgische voorwerpen die ons een blik in het verleden gunnen. Wellicht mooie herinneringen oproepen aan onze jonge jaren, of aan de tijd die we doorbrachten bij onze (groot)ouders.

Dat heden en verleden samenkomen blijkt wel uit de mooie creaties die ter inspiratie zijn getoond. De voorbeeldkaarten zijn gemaakt met diverse technieken, scrappen, borduren en hobbydotten zijn ruim vertegenwoordigd. En natuurlijk zijn ook alle patronen in deze uitgave opgenomen zodat je direct aan de slag kunt!

3D knipvellen

De knipvellen zijn echte Vintage Objects. Muziek, auto's, communicatiemiddelen en camera's, alles in de stijl van enkele decennia geleden.

Dies

Bij deze collectie zitten 3 Dies die heel goed aansluiten bij de rest van de collectie.

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de rest van de collectie.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.