Jeanine's Art Vintage Flowers
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van Jeanine's Art: Vintage Flowers

Sierlijke bloemen in zachte kleuren dat zijn de afbeeldingen die Jeanine’s Art tekende voor de Vintage Flowers collectie. In deze collectie zitten 3 knipvellen in kleur en 3 dezelfde knipvellen in lichtbruine tinten zodat er voor ieder wat wils is. Een romantisch Paperpack, een embossingfolder, verschillende Dies, stempels, bijpassend borduurgaren en karton, en natuurlijk handige Push Out vellen. Verjaardag, beterschap, condoleance en trouwen, de Vintage Flowers collectie is geschikt voor allerlei thema’s en dat maakt deze lijn ook zo leuk.

3D knipvellen

In deze collectie zitten 3 knipvellen in kleur en 3 dezelfde knipvellen in lichtbruine tinten zodat er voor ieder wat wils is.

Dies

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer.

Paperpack

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Stitch and Do borduurgaren

Deze verpakkingen Stitch and Do garen bevatten 8x 50 meter garen in kleuren passend bij een Card Deco lijn van Precious Marieke, Yvonne Creations of Amy Design. Zo heb je altijd de juiste kleur bij de hand die bij de knipvellen, het dessinpapier en de karton sets past.

Kartonparketten

De kartonpakketten bevat 24 vellen in zes verschillende kleuren. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie.

3D Push-Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.

Embossingfolder

Prachtige embossing folder, geschikt voor de meeste stansmachines. Geeft prachtig reliëf aan je kaart. Geschikt voor zowel rechte als vierkante kaarten.

Wooden Pegs

6 Houten wasknijpers, bedrukt in de kleuren en designs van de collectie. Geschikt voor o.a. cardmaking and scrapbooking.