Precious Marieke Timeless Flowers
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Precious Marieke

Timeless Flowers

Precious Marieke tekende de nieuwe collectie Timeless Flowers. Bloemen van alle tijden, in alle kleuren en in alle maten. Voor elke gelegenheid, het hele jaar door. Uiteraard in de mooie aquarelstijl die we van Marieke gewend zijn.

Frame Layered Die - Timeless Frame

Maak met deze Die een eigen opleg kaart.

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer. 

Knipvellen

5 knipvellen zitten er bij deze collectie voor elke gelegenheid, het hele jaar door.

Uiteraard in de mooie aquarelstijl die we van Marieke gewend zijn.

Dies

Die Dies bestaan ook uit bloemen en swirls die perfect bij de collectie passen en de Dies van deze collectie hebben als extra toevoeging dat de bloemblaadjes omgebogen kunnen worden, voor een extra 3D-effect.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de rest van de collectie.

Kartonpakketten

Deze linnenpakketten bevat 24 vellen in zes verschillende kleuren. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of tekst. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.