Sounds of Music
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Amy Design
Sounds of Music

Muziek is voor jong en oud. Wat de een prachtig vindt om naar te luisteren is voor de ander verschrikkelijk, maar muziek in het algemeen wordt door vele gewaardeerd. Amy Design komt met de Sounds of Music Collectie speciaal voor al die muziekliefhebbers. 

Hobby Magazine Amy Design

Nieuw in de collectie Sounds of Music van Amy Design is het Hobby Magazine!

28 pagina’s voorbeelden, inspiratie en patronen om direct mee aan de slag te gaan. In het magazine vind je voor elk wat wils: alle technieken komen aan bod en zowel de stijlen pop, jazz en klassiek zijn erin vertegenwoordigd. Een echt bewaarmagazine om te gebruiken bij al je muzikale creaties.

3D knipvellen

3 prachtige muziek vellen met elk een eigen stijl van muziek, voor iedereen wat wils. Jazz, Klassiek en Pop zijn de inspiratie bronnen voor deze prachtige afbeeldingen

Dies

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de rest van de collectie.

Het Paperpack is op meerdere manieren te gebruiken. Letters om uit te knippen, randjes om als extra decoratie element te gebruiken, notenbalken zonder noten om een eigen melodie op te stempelen, hippe kleurige cirkels die met een fineliner en wat lijntjes ineens nog sprekender worden, maar natuurlijk zijn ze ook gewoon te gebruiken als achtergrond. 

Stitch and Do Borduurgaren

Deze verpakkingen Stitch and Do garen bevatten 4x 200 meter garen in kleuren passend bij een Card Deco lijn van Precious Marieke, Yvonne Creations of Amy Design. Zo heb je altijd de juiste kleur bij de hand die bij de knipvellen, het dessinpapier en de karton sets past.

Stempels

Eén Clearstamp met prachtige afbeeldingen en/of Sentiments. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeelding in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.

Chipboard

Nieuw in de collectie Sounds of Music is Chipboard deze prachtige figuren passen perfect bij de lijn en zijn super om te verwerken op alle muzikale creaties. De Figuren zijn uitdrukbaar en zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen of snijden.


Deze muzikale Chipboard figuurtjes zijn ook prachtig met verf,

inkt, glitter of krijt te bewerken voor een extra accent op de kaart.