Amy Design Oriental
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Amy Design

Oriental

Met de nieuwe collectie Oriental van Amy Design maak je een reis door het Verre Oosten. Maak een wandeling langs paleizen en tempels, ontmoet Boeddha’s en Geisha’s en laat je bedwelmen door de heerlijke bloemengeuren. Met de prachtig getekende afbeeldingen breng je de Oosterse sferen thuis aan de hobbytafel.

Het karton, paperpack en borduurgaren zijn uiteraard samengesteld in bijpassende kleuren. Oosterse Dies en stempels met passende teksten en afbeeldingen maken de collectie compleet.

Frame Layered Dies

Helemaal nieuw is de Frame Layered Die, met deze Die stans je gemakkelijk een opleg kaart die binnen deze collectie perfect aansluit. 

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer.

Knipvellen

De afbeeldingen die Amy heeft getekend zijn helemaal in de Oriental stijl, met landscappen, dieren, geishas en niet vergeten een stukje cultuur waan je, je helemaal in de Oosterse sferen.

Dies

Deze Dies zijn precies aangesloten bij de Oriental collectie, van waaiers tot aan een mandala deze collectie bevat het allemaal om je creaties net dat Oosterse tintje te geven.

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of Sentiments. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Stitch and Do borduurgaren

Deze verpakkingen Stitch and Do garen bevatten 8x 50 meter garen in kleuren passend bij een Card Deco lijn van Precious Marieke, Yvonne Creations of Amy Design. Zo heb je altijd de juiste kleur bij de hand die bij de knipvellen, het dessinpapier en de karton sets past.

Paperpack

Dit Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de rest van de collectie.

Kartonpakketten

Deze linnenpakketten bevat 24 vellen in zes verschillende kleuren. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie.

Quick and Easy

Met deze handige uitdrukkaarten maak je snel en gemakkelijk de mooiste kaarten voor allerlei gelegenheden, door simpel een aantal details van de witte oplegkaartjes een beetje kleur te geven en 3D plaatjes en een stickervel met boogjes te gebruiken. Het boek bevat 8 witte oplegkaarten in 4 verschillende modellen en bijpassende basiskaarten in een bijpassende kleur linnenkarton.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.