Precious Marieke Merry and Bright Christmas
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van 
Precious Marieke
Merry and Bright Christmas

Vrolijke bloemen en stralende kaarsen, dat is de nieuwe kerstcollectie van Precious Marieke. De knipvellen in kerstrood en paars worden aangevuld met een nieuwe serie Clear Stamps waar je zelf een mooie afbeelding mee kunt opbouwen. Uiteraard ontbreekt ook een bijpassende serie snijmallen niet in deze collectie.

Knipvellen

De Knipvellen zijn weer helemaal in de stijl die we van Precious Marieke gewend zijn. In prachtige tinten paars en rood.

Dies

De Dies uit deze collectie zijn helemaal in de stijl van kerst waarbij kerstballen, lantaarns en bloemen de rode draad vormen in de collectie. 

De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss of de Xpress voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Paperpack

Deze collectie heeft 2 verschillende paperpacks namelijk een 15,2 x 15,2 cm met 23 dubbelzijdig bedrukte vellen met 16 motieven en een 30,5 x 30,5 cm met 32 enkelzijdig bedrukte vellen in 16 motieven. 

Linnenkarton

In de karton pakketten zitten 6 verschillende kleuren Linnenkarton de pakketten zijn er in de afmetingen vierkant, A5 en scrap.

Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie.

Card Deco Essential Jute Rope

Juten touw, plat, lengte 2,5 meter lengte, breedte 5 mm

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.

The title for your content

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.