Jeanine's Art Landscapes
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Jeanine's Art
Landscapes

Alle vier jaargetijden apart in een sfeervol landschap weergegeven, dat zijn de afbeeldingen die Jeanine’s Art tekende voor de Landscape collectie. In deze collectie zitten 4 knipvellen, 4 Scenery vellen 4 Push-out vellen en 3 vellen mini’s in kleur; in de vormen Square, Circle en Oval. De collectie is aangevuld met 3 sierlijke Dies en een mooie embossingfolder. Een kaartje voor elk jaargetijde, voor welke gelegenheid dan ook, deze veelzijdige collectie Landscapes kun je altijd gebruiken.

3D Knipvellen

Speciaal voor dit seizoen tekende Jeanine voor de 3D-afbeeldingen
van deze collectie prachtige bloemen.

Dies

3 Prachtige Dies die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.

Die Cut Topper - Scenery

Een prachtig Push-out vel met 6 afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.

Cut and Embossing folder

Prachtige snijd- en embossing folder, geschikt voor de meeste stansmachines. Geeft prachtig reliëf aan je kaart en snijdt tegelijk enkele details uit. Geschikt voor zowel rechte als vierkante kaarten. Formaat ca. 15,2 x 15,4 cm.

Scenery mini knipvellen

Knipvel met mini-decoupage. Knip ze uit en gebruik ze los als Topper op je creatie.