Jabbertje
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw Jabbertje

Jabbertje heeft ruim 70.000 volgers op Facebook, dus wellicht ken je haar al. En ken je haar nog niet: Jabbertje zal vanaf nu regelmatig haar opwachting maken in onze uitgaven! We zijn er trots op en blij mee dat

René Speelman, Jabbertjes creatieve vader, haar aan ons toevertrouwt. Jabbertje heeft altijd het hart op de goede plaats en staat bekend om haar rake maar vaak ook ontroerende uitspraken. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en zien graag je creaties op onze socials voorbij komen. Meer Jabbertje? Kijk eens op facebook.com/Jabbertje/

3D Push out Topper

Push-out vel dat aansluit bij de Jabbertje-collectie. De Toppers zijn handig uitdrukbaar en een schaar is dus niet nodig. O.a. geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.

Dies

Vier Dies helemaal in de stijl van Jabbertje een prachtig Picture frame, een Tiered Cake, With Hearts en Balloons om dat beetje extra te geven aan je creatie, de Die is te gebruiken in combinatie met alle gangbare stans- en embossingmachines.

Stempels

Eén sheet met Clear stamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met inkt en kleur de afbeelding eventueel in. Maak de stempel schoon met water of een snoetendoekje.

Frame Cards - Hearts

10 gestanste figuurkaarten in een leuke vorm. 5 kleuren x 2 kaarten per verpakking.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.