hobbyzo-13
henzo 13
Hobby&Zo
Redactie Hobbyjournaal
Hobby&Zo
05/26/2021
0 min
0

Hobby&Zo 13

05/26/2021
0 min
0

Zoemmmmmm…. Als het goed is, hoor je dat als je lekker buiten in de tuin zit. Van bijen en hommels en alle varianten en familieleden die daarop lijken. Het klinkt niet alleen gezellig, deze beestjes zorgen er ook voor dat we ieder jaar weer kunnen genieten van bloemen en planten. Heel belangrijk dus om ze in ere te houden en vandaar dat Jeanine weer een prachtige collectie heeft getekend met onze geel-zwarte vriendjes in de hoofdrol: Humming Bees! Lekker combineren met felgekleurd karton en je maakt er heerlijk vrolijke kaarten mee!

Op de Goody van deze uitgave vind je (kerst)bomen, sneeuwvlokken en rendieren. Je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met je kerstkaarten. Tessa laat je ook zien dat je met deze Goody een leuke voorjaarskaart kunt maken. 

Voor het eerst vind je in Hobby&Zo ook een workshop met Sparkles. Sparkles zijn vierkante stickertjes waar je leuke patronen mee kunt maken. Ze zijn er in dezelfde 23 kleuren als de bekende Hobbydots waardoor ook combinaties mogelijk zijn.

Verder gaan we in deze uitgave van de hak op de tak, van kaarten met glitterkarton tot Quickmakes met bloemen en vlinders, van Handlettering tot werken met restjes. Zo is er voor iedere liefhebber wel iets te vinden én bieden we je de mogelijkheid om eens iets nieuws uit te proberen.


📅 Nu verkrijgbaar!
ℹ Artikelnummer: HENZO013
💳 Adviesprijs: € 7,95
💻 hobbyenzo.com


Reacties
Categorieën