Hobbyzine+ 26

Na de warme zomerse dagen van de afgelopen maanden, lijkt de herfst nu toch echt dichtbij te komen. Dat is buiten goed te merken maar ook in deze nieuwe Hobbyzine, waarin mooie kleurrijke herfstplaatjes afgewisseld worden met kerstcreaties.

Tegelijk met deze Hobbyzine verschijnt van Amy Design de bijzondere condoleancecollectie Words of Sympathy. De zachte groene en grijze tinten geven een mooie ingetogen sfeer aan je zelfgemaakte kaart die bij moeilijke momenten altijd bijzonder op prijs wordt gesteld. De afbeeldingen zijn in combinatie met andere kleuren ook geschikt voor stijlvolle herfstkaarten.

Tot slot ook een geheel nieuwe collectie, namelijk Jabbertje van René Speelman. Misschien ken je Jabbertje al wel, want ze heeft al vele volgers op Facebook. Vanaf nu zal ze regelmatig ook in onze uitgaven te zien zijn. En daar zijn we erg blij mee en trots op!

65+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

20000+

dit aantal lezers gaan je voor

De Die bij Hobbyzine+ 26

Deze prachtige Fireworks Die zit als extratje bij je Hobbyzine+ 26 deze maand!

Wat zullen hiermee een prachtige creaties worden gemaakt!

Elin

Een prachtig Hobbymagazine!


Sascha

Ben dol op borduur- en hobbydotspatronen. Ik kan weer creatief bezig zijn.

Betty

Vele creaties met allerlei technieken waardoor ik erg veel inspiratie krijg.

Hobbyzine+ 27

Ook volgende maand staat het Hobbyzine weer boordevol inspiratie, ideeën  en patronen. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie.

Overal verkrijgbaar

Vrijdag

09-11-2018

09:00