hobbyzine-nr-47-hz02202
Hobbyzine nr. 47 (HZ02202)
17 februari 2022 
1 min. leestijd

Hobbyzine nr. 47 (HZ02202)

Het duurt nog een tijdje, maar in Minizine 12 zie je dat Hobbyzine 47 in maart verschijnt!

We trappen af met een prachtige nieuwe serie van Amy Design: Classic Men’s Collection. Een prachtige serie artikelen voor het maken van mannenkaarten. Met een knipoog naar het verleden, maar omdat de geschiedenis zich altijd weer herhaalt, ook helemaal van nu. Want elke ‘hippe’ man gaat tegenwoordig naar de barbier, nette pakken zijn onder studenten helemaal ‘in’ en klassieke auto’s en motoren zijn nooit weg geweest.
De Dies en stempels sluiten mooi aan zodat het geen probleem moet zijn om met deze collectie een serie fantastische herenkaarten te maken.
Met het gratis knipvel én de gratis Die kun je zelfs direct aan de slag.

Omdat de lente in aantocht is: sneeuwklokjes, krokussen en een voorzichtige tulp steken hun kopjes boven de grond! Daarom lekker veel bloemen in deze uitgave van Hobbyzine met onder meer Perfect Butterfly Flowers van Jeanine’s Art. 

Jeanine tekende voor deze collectie de ideale bloemen die aantrekkelijk zijn voor vlinders. En het gevolg is weer dat wij dan genieten van al die vlinders in de tuin of het park. Een win-win situatie dus!

Nog meer bloemen vind je in de collectie Graceful Flowers van Yvonne Creations. Misschien een andere stijl dan je van Yvonne gewend bent, maar daarom extra verrassend. De afbeeldingen zijn heel stijlvol van kleur en ook de Dies van deze serie geven heel veel mogelijkheden. Ze zijn zó gemaakt dat je ze ook erg goed bij andere collecties kunt toepassen.

En last but not least (wat betreft de bloemen): op de 2 scenery-vellen van deze editie vind je veldbloemen en klaprozen.

Alles bij elkaar heeft ons team ruim 50 nieuwe voorbeelden gecreëerd, dus kruip lekker (achter glas) in het lentezonnetje en geniet ervan!

Maar liefst 92 pagina's met voorbeelden, inspiratie, patronen én 4 gratis knipvellen en een gratis Die.
Je kunt dus direct aan de slag.

Nu alleen nog even geduld. 😜

📅 Hobbyzine 47 is verkrijgbaar vanaf 10 maart
💳 Adviesprijs: € 7,95
📍 Verkoopadressen: hobbyzine.nl/verkooppunten
💻 Meer info: hobbyzine.nl
ℹ Artikelnummer: HZ02202

Reactie plaatsen