Hobbyzine 42
Hobbyzine 42
12 mei 2021 
1 min. leestijd

Hobbyzine 42

In deze Hobbyzine staat de collectie Big Guys Professions van Yvonne Creations centraal. Het lijkt inmiddels een beetje traditie te worden, een collectie met de ‘Big Guys’ in mei. Erg handig natuurlijk, zo vlak voor vaderdag of als je inspiratie nodig hebt voor mannenkaarten. In deze nieuwe collectie tref je de Big Guys aan tijdens de uitoefening van hun beroep. Van buschauffeur tot brandweerman, van militair tot tuinman, je komt ze allemaal tegen. Daarnaast is er een extra knipvel aan de collectie toegevoegd met de Bubbly Girls aan het werk in enkele van deze beroepen. Zo kun je bijvoorbeeld ook 2 collega’s op een kaart afbeelden. Andersom is er tevens een collectie Bubbly Girls Professions met daarbij een vel Big Guys.

Verder is er heel veel nieuw (basis)materiaal van Card Deco Essentials verschenen. Je vindt in deze uitgave voorbeelden met o.a. de nieuwe Nesting Dies, nieuw Slimline Dies, maar liefst 4 nieuwe kleuren Card Deco Linnen karton. Deze nieuwe kleuren zijn afgestemd op de afbeeldingen van Precious Marieke maar natuurlijk zijn ze ook prachtig te combineren met andere materialen.

Ook Couture Creations en JEJE ontbreken niet in deze uitgave, evenals de puzzel waar je weer een heerlijke prijs mee kunt winnen.

 

📅 Verkrijgbaar vanaf 12 mei
💳 Adviesprijs: € 6,95
ℹ Artikelnummer: HZ02103
Check de verkooppunten hier

Reactie plaatsen