Hobbyjournaal
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobbyjournaal 177

In dit Hobbyjournaal de laatste - snelle - kerstkaarten maar ook de nieuwe wintercollectie van Amy Design: Winter Friends. Een prachtige serie in blauw-grijze tinten waarvoor Amy de dieren tekende in hun natuurlijke winterse leefomgeving. Van Marianne Design enkele leuke sinterklaaskaarten en JEJE gaat op de muzikale toer. Uiteraard ontbreken ook de vele puzzels niet.

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Amy Design - Winter Friends

Voor deze collectie tekende Amy diverse dieren in hun natuurlijke, winterse omgeving. Mooi om te zien dat de vachten van de gekozen dieren prachtig passen bij de wit-grijs-blauwe achtergronden. Kleuren die uiteraard ook terugkomen in het designpapier en de kartonpakketten. Met de Dies en stempels creëer je zelf een bijpassend landschap.

Yvonne Creations - Active Life

Achter de geraniums zitten we niet meer, de jongere ouderen van nu gaat op pad! Yvonne tekende weer een erg gezellige collectie met de Funky Nanna and Grandpa's.

Deze collectie is verkrijgbaar vanaf half december 2019.

Card Deco Color - Floral Pink

Floral Pink is een nieuwe collectie uit de serie Card Deco Color: een collectie basismaterialen
en accessoires in een bijelkaar passende kleurstelling.

Yvonne tekende er leuke Kitschy Lala-afbeeldingen bij.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 178

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

13-12-2019

9:00