Hobbyjournaal 167

De nieuwe collectie van Precious Marieke brengt ons in elk geval voorjaar, in lieve, zachte tinten. Er zijn prachtige voorbeeldkaarten mee gemaakt, om heel blij van te worden als het buiten somber is.

En natuurlijk besteden we aandacht aan Valentijn. Of het nu is voor je lief of voor een goede vriend(in), een kaartje is altijd welkom op 14 februari. De nieuwe collectie van Precious Marieke brengt ons in elk geval voorjaar, in lieve, zachte tinten. Er zijn prachtige voorbeeldkaarten mee gemaakt, om heel blij van te worden als het buiten somber is.

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Precious Marieke - Happy Spring

Een vrolijk voorjaar! Dat is precies wat de nieuwe collectie van Precious Marieke uitstraalt. Op de afbeeldingen vind je mooie voorjaarsbloemen, pasgeboren konijntjes en jonge vogeltjes. Genoeg om blij van te worden. Natuurlijk is de collectie aangevuld met passende Dies, een Paperpack en kartonpakketten in de juiste kleuren. Geniet!

Pretty Pierrot 2

Op veler verzoek heeft Yvonne een nieuwe serie Pierrots

getekend die worden uitgebracht onder de collectienaam Pretty Pierrot 2.

Naast de knip- en stansvellen behoren ook nieuwe Dies,

stempels en een Paperpack tot deze collectie.

Nieuwe knipvellen

Elke maand verschijnen er – los van de collecties -

prachtige nieuwe knipvellen van diverse illustrators. Ter

inspiratie maakten onze auteurs er alvast een aantal mooie

voorbeelden mee in diverse technieken.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 168

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

15-02-2019

9:00