Hobbyjournaal
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobbyjournaal 186

Met deze keer:

De nieuwe kerstcollectie van Jeanine's Art: Christmas Flowers, van Amy Design de vrolijke Christmas Pets en alvast een vooruitblik naar de prachtig getekende Amazing Owls. Deze laatste collectie is eveneens van Amy Design. Als Special in dit Hobbyjournaal vind je 10 creaties die gemaakt zijn met behulp van Mixed Media Stencils. Natuurlijk tref je in deze uitgave ook de bijdragen aan van Marianne Design, Anna Gretha Design, JEJE Produkt en Yvon's Art.

Acties:

  • Gratis stansvel SB10479-HJ18601 - Christmas Bells bij aankoop van Hobbyjournaal 186
  • Gratis Hobbyjournaal 186 en stansvel SB10479-HJ18601 - Christmas Bells bij aankoop van JAD10104 Christmas Lantern uit de collectie Christmas Flowers van Jeanine's Art.
  • € 1,- korting op de Jeanine's Art Die JAD10105 Poinsettia Border met de kortingsbon op pagina 3
90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Jeanine's Art - Christmas Flowers

Deze kerstcollectie van Jeanine's Art bestaat uit 4 kleurrijke 3D-knipvellen met alle elementen die thuis horen op een kerstkaart: kerstballen, decoraties, bloemen en vogels (ook verkrijgbaar als 3D-pushout). Daarnaast 6 Dies, een stempelset, bijpassende kartonpakketten en een paperpack. Voor de borduurders is er een speciaal boek met 8 nieuwe patronen.

Amy Design - Christmas Pets

Voor de collectie Christmas Pets tekende Amy Design een fantastische collectie huisdieren die al helemaal in kerststemming zijn. Toegevoegd aan deze collectie zijn tekstdesigns in zowel Nederlands als Engels.

Puzzels voor iedereen!

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.


Oplossing(en) gevonden?  Stuur deze dan naar:

Hobbyjournaal | Energiestraat 9 | 8263AG | Kampen

LET OP dat je het nummer van de uitgave en je persoonsgegevens invult, zodat we contact met je op kunnen nemen. Gewonnen prijzen worden binnen 4 weken na publicatie verzonden.

Hobbyjournaal 186

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

don

27-08-2020

9:00