Hobbyjournaal
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobbyjournaal 181

Wij willen je graag inspireren met dit Hobbyjournaal. Hobbyjournaal is de meest gelezen Hobbykrant van Nederland en België en in iedere uitgave vind je diverse creaties gemaakt door onze creatieve ontwerpers. En alles verwerkt in handige werkbeschrijvingen en stap voor stap foto’s. Verder vind je workshopvideo’s, puzzels, columns, acties, patronen en meer. Ook  houden we je op de hoogte van nieuwe producten trends en technieken.


In iedere uitgave vind je een kortingsbon voor aanschaf van een populaire Die uit de nieuwste collectie.  Het Hobbyjournaal verschijnt in een maandelijkse uitgave en is verkrijgbaar bij jouw favoriete hobbywinkelier.


Acties:

  • Gratis CD11471 - HJ18101 - Botanical Spring bij aankoop van HJ181
  • Gratis HJ181 en 3D knipvel CD11471 - HJ18101 - Botanical Spring bij aankoop van ADD10198 – Amy Design - Botanical Spring - Blossom Border Cutting Die
  • € 1,- korting op de ADD10201 - Amy Design - Botanical Spring - Some Ducks Cutting Die met de kortingsbon op pagina 3
90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Amy Design - Botanical Spring

Zodra het eerste weekend met temperaturen boven de 15 graden zich aandient, willen we graag in de tuin aan het werk. Hoe leuk is het om na de winter weer kleur te geven aan je buitenkamer en voor de vogels een nestje te creëren. Dit allemaal zie je terug in de nieuwe voorjaarscollectie van Amy Design: Botanical Spring. En werkt het voorjaar nog niet zo mee, dan in elk geval vast veel vrolijkheid op de hobbytafel!

Jeanine's Art - Well Wishes

Bloemen, fruit of een opkikker, allemaal gewilde thema’s om een zieke dierbare een hart onder de riem te steken. In deze nieuwe collectie van Jeanine’s Art vind je afbeeldingen, Dies en stempels die onderling mooi gecombineerd kunnen worden tot serieuze creaties of juist één met een knipoog. De collectie bevat naast de knipvellen ook 3 Dies, een stempelset, paperpack en micasheets. Voldoende materiaal dus om een zieke dierbare een glimlach op zijn of haar gezicht te geven.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 182

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

don

30-04-2020

9:00