Hobbyjournaal
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobbyjournaal 178

Hobbyjournaal 178 is de laatste editie van het jaar. Traditiegetrouw vind je hierin kerstwensen van lezers en winkeliers én veel voorbeeldkaarten gemaakt met de beste afbeeldingen van 2019. Deze 3D-afbeeldingen vind je terug op de bijbehorende knipvellenposter: The Best of 2019. Verder in deze uitgave volop aandacht voor de nieuwe collectie van Yvonne Creations: Active Life. Een serie knipvellen en bijbehorende artikelen waarop actieve ouderen de hoofdrol spelen. Natuurlijk ontbreken ook in deze uitgave de puzzels niet, waarmee weer mooie prijzen zijn te winnen.  

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Yvonne Creations - Active Life

In vervolg op de collectie Funky Nanna and Grandpa van vorig jaar, tekende Yvonne deze collectie Active Life. Actieve ouderen die erop uit gaan, op de kleinkinderen passen of gewoon met elkaar iets gezelligs doen. Door verschillende combinaties te maken met het leuke designpapier, de Dies en de stempels kun je de afbeeldingen voor veel doeleinden gebruiken.

Amy Design - Winter Friends

Voor deze collectie tekende Amy diverse dieren in hun natuurlijke, winterse omgeving. Mooi om te zien dat de vachten van de gekozen dieren prachtig passen bij de wit-grijs-blauwe achtergronden. Kleuren die uiteraard ook terugkomen in het designpapier en de kartonpakketten. Met de Dies en stempels creëer je zelf een bijpassend landschap.

The Best of 2019 knipvellenposter

Hobbyjournaal 178: Adviesprijs € 1.00
Hobbyjournaal 178 + Knipvelposter combinatie: Adviesprijs € 2.99
Hobbyjournaal 178 + Knipvelposter + YCD10195 combinatie: Adviesprijs € 7.99

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 179

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

31-01-2020

9:00