Hobbyjournaal 163

De nieuwe collectie Winter Flowers van Precious Marieke komt op het juiste moment. Diverse bloemen in winterse kleuren, aangevuld met leuke Dies met sneeuwvlokken en andere winterse elementen. Ook in de stempelsets hebben we combinaties gemaakt van bloemen en winterse teksten. Zo kun je naar eigen wens alles met elkaar combineren en er je eigen draai aan geven.

Ook in deze uitgave nog (of weer) een beetje kerst. We plaatsen nog een aantal mooie voorbeelden van de kerstcollectie van Amy Design en ook de Bubbly Girls en Big Guys zijn nog druk met de kerstvoorbereidingen.

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Laat je verblijden door de nieuwe 

Hobbydots Sparkles

Sparkles zijn kleine fonkelende diamantvormige stickers waarmee je heerlijk kunt mozaïeken. Het is een kruising tussen Hobbydotten, Ministeck, Diamond Painting en kruissteekborduren. Met behulp van het Sparkles Grid kun je zelf een patroon ontwerpen of een bestaand patroon omzetten naar de juiste grootte. Zo kun je met de stickers op iedere gewenste plek een mooie vorm of tekst aanbrengen.

Op ieder stickervel zitten maar liefst 924 blokjes en de stickers zijn verkrijgbaar in alle bekende Mirror Hobbydotskleuren. Is een stickervel leeg dan kun je gewoon doorgaan met het volgende vel omdat alle blokjes hetzelfde zijn, zo werk je zuinig en plezierig.

Veel plezier met de Hobbydots-Sparkles.Sparkles zijn kleine fonkelende diamantvormige stickers waarmee je heerlijk kunt mozaïeken. Het is een kruising tussen Hobbydotten, Ministeck, Diamond Painting en kruissteekborduren. Met behulp van het Sparkles Grid kun je zelf een patroon ontwerpen of een bestaand patroon omzetten naar de juiste grootte. Zo kun je met de stickers op iedere gewenste plek een mooie vorm of tekst aanbrengen.

Op ieder stickervel zitten maar liefst 924 blokjes en de stickers zijn verkrijgbaar in alle bekende Mirror Hobbydotskleuren. Is een stickervel leeg dan kun je gewoon doorgaan met het volgende vel omdat alle blokjes hetzelfde zijn, zo werk je zuinig en plezierig.

Veel plezier met de Hobbydots-Sparkles.

Winter Flowers

Speciaal voor dit seizoen tekende Marieke voor de 3D-afbeeldingen van deze collectie prachtige bloemen in winterse kleuren. Samen met het Paperpack, winterse Dies en fraaie stempels maak je creaties waar je vanzelf warm van wordt.

1 euro korting op de nieuwste Die Precious Marieke

Wil jij ook 1 euro korting ontvangen op de nieuwste Die van Precious Marieke? Alle lezers van het Hobbyjournaal ontvangen een kortingsbon voor dit populaire product. Wacht dus niet, lever de bon in bij je favoriete hobbywinkel of marktkraam en maak gebruik van deze korting. Het betreft artikelnummer PM10142: Snowflake Flower Swirl

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 164

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

26-10-2018

9:00