Hobbyjournaal
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobbyjournaal 172

Hobbyjournaal 172 is er één van twee uitersten. Terwijl de eerste hittegolf van het jaar wordt aangekondigd, presenteren wij de eerste kerstcollectie van het jaar: Christmas in Gold van Amy Design. Een prachtige collectie waarbij - zoals de naam al zegt - goud een hoofdrol speelt.

Als tegenhanger: Happy Tropics van Yvonne Creations. Helemaal zomers met vrolijke kleuren en tropische afbeeldingen. Natuurlijk ontbreken de vaste items niet, dus is er weer voor iedereen hobby-, lees- en puzzelplezier.

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Amy Design - Christmas in Gold

Christmas in Gold is dit jaar de kerstcollectie van Amy Design. Zoals de naam al zegt, speelt goud de hoofdrol in zowel de afbeeldingen als in het paperpack en de kartonpakketten. De kartonpakketten bevatten niet alleen linnenkarton maar ook 2 kleuren glitter karton. Bij twee van de Dies zijn speciale Hobbydots-stickers toegevoegd waarmee de uitgestanste vorm mooi kan worden versierd.

Yvonne Creations -Happy Tropics

Met de zomer in aantocht tekende Yvonne een vrolijke tropische collectie met onder meer kleurrijke vogels, bloemen, exotisch fruit en hawaiaanse plaatjes.
Je waant jezelf helemaal in vakantiesfeer relaxend in een hangmat op het strand, of wandelend door de tropische jungle op zoek naar exotische bloemen en vogels.
Deze nieuwe collectie bevat bijpassende knipvellen, Dies, stempels, Push-out vellen en een Paperpack.

Nieuwe knipvellen

Elke maand verschijnen er – los van de collecties -

prachtige nieuwe knipvellen van diverse illustrators. Ter

inspiratie maakten onze auteurs er alvast een aantal mooie

voorbeelden mee in diverse technieken.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 173

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

26-07-2019

9:00