Hobbyjournaal

Hobbyjournaal 168

Met de nieuwe collectie van Amy Design weet je zeker dat de lente er is. Er staan weer prachtige voorbeeldkaarten in die je een warm lente gevoel zullen geven.

Daarnaast staat er natuurlijk nog veel meer in!

Nieuwsgierig? Haal 'm dan snel!

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Amy Design - Spring is Here

Spring is Here, de nieuwe voorjaarscollectie van Amy Design, verbeeldt alles wat het voorjaar in zich heeft: jonge dieren, bloeiende tulpen, vrolijk gekleurde huisjes en kwetterende vogeltjes. Alles in de mooie stijl van Amy, gedecoreerd met lieve kleine roosjes. Alle artikelen passen prachtig bij elkaar en bieden oneindig veel mogelijkheden om prachtige kaarten en cadeauverpakkingen te maken.

Jeanine's Art - Young Animals

Jeanine tekende deze collectie vertederende jonge dieren geschikt voor elke gelegenheid, het hele jaar door.

Pluizige eekhoorns, schattige konijntjes, een donzig eendenkuiken en aaibare kittens sieren de knip en push-out vellen. En dan zijn ze ook nog eens allemaal vrienden van elkaar. Wat een mooie boodschap om te sturen op een kaart.

De collectie omvat 4 knipvellen, 4 push-out sheets, een drietal dies, een mooi Paperpack met verschillende designs passend bij elk individueel dier, en een stempelsheet samen met de Dies gebruikt kan worden.

Kortom een vertederende, leuke collectie voor jong en oud.

Nieuwe knipvellen

Elke maand verschijnen er – los van de collecties -

prachtige nieuwe knipvellen van diverse illustrators. Ter

inspiratie maakten onze auteurs er alvast een aantal mooie

voorbeelden mee in diverse technieken.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 169

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

29-03-2019

9:00