Hobbyjournaal
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobbyjournaal 174

Ondanks dat de zomer - af en toe - hoogtij viert, presenteren we in Hobbyjournaal 173 de nieuwe kerstcollectie van Precious Marieke. Prachtige tekeningen in warm-rood en warm-groen die zorgen voor een heerlijk comfortabel kerstgevoel.

Tegenhanger is de zoemende, zomerse collectie van Jeanine's Art: Buzzing Bees. Bijtjes, hommels en vrolijke bloemen sieren de gemaakte voorbeeldkaarten. En als het buiten te warm is om te knutselen... puzzelen in je luie stoel is ook fijn. Stuur de oplossing in en wie weet win je een mooie prijs!

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Jeanine's Art - Lovely Christmas

Lovely Christmas is dit jaar de kerstcollectie van Jeanine's Art. Sfeervolle afbeeldingen die worden gecombineerd met Dies, stempels en bijpassende karton- en papierpakketten. De collectie bevat tevens een borduurboek, Mica Sheets en voorbedrukte figuurkaarten.

Precious Marieke - Warm Christmas Feelings

Warm Christmas Feelings is dit jaar de kerstcollectie van Precious Marieke. Sfeervolle afbeeldingen die worden gecombineerd met Dies, stempels en bijpassende karton- en papierpakketten. De collectie bevat tevens een borduurboek, Mica Sheets en voorbedrukte figuurkaarten.

Nieuwe knipvellen

Elke maand verschijnen er – los van de collecties - prachtige nieuwe knipvellen van diverse illustrators. Ter inspiratie maakten onze auteurs er alvast een aantal mooie voorbeelden mee in diverse technieken.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 175

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

27-09-2019

9:00