Hobbyjournaal 159

Deze maand is het Hobbyjournaal van alle markten thuis. Van babykaarten tot vakantiegroeten, van kerstkaarten tot bloemen. En omdat je van bloemen nooit genoeg hebt, deze maand een rozen-knipvel van Jeanine gratis bij het Hobbyjournaal. In prachtige vintage-kleuren die passen bij veel verschillende stijlen kaarten.

De nieuwe collecties die centraal staan zijn Merry & Bright Christmas van Precious Marieke en Welcome Baby van Yvonne Creations. Nieuw bij deze collecties zijn de basismaterialen van Card Deco Essentials. Brads, charms, jutekoord, wooden shapes, etc. etc. Elke maand zullen nieuwe artikelen verschijnen binnen deze collectie. En zoals de naam al zegt… ze zijn essentieel om in de kast te hebben

Veel plezier met het nieuwe Hobbyjournaal!

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Laat je verblijden door de nieuwe Merry and Bright Christmas Collectie van Precious Marieke

Precious Marieke tekende de nieuwe collectie Timeless Flowers. Bloemen van alle tijden, in alle kleuren en in alle maten. Voor elke gelegenheid, het hele jaar door. Uiteraard in de mooie aquarelstijl die we van Marieke gewend zijn.

De Dies van deze collectie hebben als extra toevoeging dat de bloemblaadjes omgebogen kunnen worden, voor een extra 3D-effect.

Leuke krant waarbij ik weer vele uurtjes zoet mee ben. en dat voor maar 1,50.

Sascha

Ben dol op borduur- en hobbydotspatronen. Ik kan weer creatief bezig zijn.

Els

Leuk om te zien wat iedereen gemaakt heeft met al die nieuwe artikelen.

Claudia

Vele creaties met allerlei technieken waardoor ik erg veel inspiratie krijg.

Betty

1 euro korting op de nieuwste Die van Precious Marieke

Wil jij ook 1 euro korting ontvangen op de nieuwste Die van Precious Marieke? Alle lezers van het Hobbyjournaal ontvangen een kortingsbon voor dit populaire product. Wacht dus niet, lever de bon in bij je favoriete hobbywinkel of marktkraam en maak gebruik van deze korting. Het betreft artikelnummer PM10139: Forest

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 160

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Vrijdag

29-06-2018

9:00