Hobbyjournaal 194
Hobbyjournaal 194
29 april 2021 
1 min. leestijd

Hobbyjournaal 194

In Hobbyjournaal 194 neemt Precious Marieke ons mee naar buiten met haar nieuwe collectie Beautiful Garden. ๐ŸŒบ๐ŸŒน๐ŸŒธ๐ŸŒท Om prachtige tuinen op papier mee te creรซren. Er zijn bloemen, accessoires, gereedschappen, decoratie.

Vanaf pagina 4 vind je alvast 15 proeftuintjes met deze collectie. Nog meer lente vind je vanaf pagina 53 met de Enjoy Spring collectie โ€“ Amy Design van vorige maand. Hier vind je ook de ontbrekende pagina uit Hobbyjournaal 19 ๐Ÿ“ฐ3.

En de Bubbly Girls zijn weer terug! Het begint inmiddels traditie te worden om in april te laten zien wat de dames zoal bezighoudt.

Met deze nieuwe collectie Bubbly Girls Professions krijgen we een kijkje in hun werkzame leven, van leerkracht tot horecatijger, van hondentrimmer tot verzorgende. ๐Ÿฉน ๐Ÿท Handig voor moederdag, een nieuwe baan of om iemand zomaar even een hart onder de riem te steken.๐Ÿฝ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ

Nog meer leuke ideeรซn voor Moederdag vind je in de Special: kaarten, cadeaudoosjes en labels, voor elk cadeautje is er een passend voorbeeld.

๐Ÿผ Ook is er babynieuws in dit Hobbyjournaal! Marianne Design heeft prachtige nieuwe materialen voor geboortekaartjes en in het Sparkles-artikel op pagina 14/15 vind je leuke geboortetegels. ๐Ÿ‘ถ

Nog meer nieuws? Jazeker! Heel veel nieuwe materialen van Card Deco Essentials: nieuwe kleuren linnenkarton, metallic karton, Slimline Dies, mini-Dies, Sparkles-garen, nieuwe knipvellenโ€ฆ, gewoon te veel om op te noemen.

Acties:
โ˜‘ Gratis Knipvel CD11638 Pigeon bij aankoop van Hobbyjournaal 194. Zolang de voorraad strekt!
โ˜‘ Gratis Hobbyjournaal 194 en knipvel CD11638 Pigeon bij aankoop van de Die PM10204 Fences
โ˜‘ โ‚ฌ 1,- korting op de Die PM10203 Flower Edges met de kortingsbon op pagina 3.

๐Ÿ“… Nu verkrijgbaar!
๐Ÿ’ณ Adviesprijs actieset: โ‚ฌ7,29
๐Ÿ’ณ Adviesprijs HJ194: โ‚ฌ 1,89
โ„น Artikelnummers: HJ194, SETHJ194-PM10204

Reactie plaatsen