Hobby&Zo
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobby & Zo 1

Hobby&Zo is een tweemaandelijks glossy magazine tijdschrift dat steeds wordt uitgegeven met een wisselende Goody. Hobby&Zo belicht het kaartenmaken in al zijn facetten, afgewisseld met gerichte berichten en verhalen voor de doelgroep. De Goody staat deze keer in het thema Sprookjes, een thema dat je ook terugvindt in diverse hoofdstukken en in het gratis designpapier in het midden van de uitgave. In totaal bevat het magazine 8 vellen designpapier, zowel in het thema als in neutralere designs. De koper kan dus direct aan de slag om creaties te maken met de materialen uit het magazine.

Uniek aan Hobby&Zo is dat er bij diverse aritkelen links vermeld worden waarmee o.a. bijpassende 3D-afbeeldingen gratis gedownload kunnen worden. Met de 3 puzzels zijn mooie prijzen te winnen waarbij zelfs in deze eerste uitgave een stansmachine verloot wordt! Blader Hobby&Zo lekker door, geniet, wees creatief, reageer online op de diverse oproepjes en gebruik hem als inspiratie.

55+

Creaties met werkbeschrijving

15+

Nieuwe exclusieve patronen

250+ euro

Prachtige puzzelprijzen

5+

Nieuwe rubrieken

Sprookjes

In de nieuwste uitgave van Hobby&Zo vind je maar liefst 10 gratis vellen designpapier waarvan er een aantal mooi aansluiten bij de 3D-afbeeldingen die je kunt downloaden op https://hobbyenzo.com/winkel/. Samen met de Goody heb je gratis een complete Sprookjes-collectie.

Yvonne Creations -Happy Tropics

Met de zomer in aantocht tekende Yvonne een vrolijke tropische collectie met onder meer kleurrijke vogels, bloemen, exotisch fruit en hawaiaanse plaatjes.
Je waant jezelf helemaal in vakantiesfeer relaxend in een hangmat op het strand, of wandelend door de tropische jungle op zoek naar exotische bloemen en vogels.
Deze nieuwe collectie bevat bijpassende knipvellen, Dies, stempels, Push-out vellen en een Paperpack.

Gratis Goody t.w.v. € 7,95

Elke twee maanden bij de uitgave van de Hobby&Zo zijn er nieuwe en exclusieve goodies.
In deze uitgave vind je twee vellen Clear Stamps en een aantal Dies! Daarnaast vind je in het midden van de uitgave ook 10 gratis knipvellen waarmee je meteen aan de slag kunt.

Puzzels voor iedereen

In Hobby&Zo vind je uitdagende puzzels zoals woordzoekers en kruiswoordpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.