Hobbydots Sparkles
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hobbydots Sparkles

Hobbydots Sparkles is een nieuwe serie Hobbydots stickers, ontworpen voor het verwerken van (kruissteek)patronen op kaarten. Gebruik de unieke Sparkles-patronen voor de mooiste creaties.


Hobbydots Sparkles zijn verkrijgbaar in dezelfde 21 kleuren als de eerder verschenen Hobbydots waardoor ze ook onderling te combineren zijn.

Sparkles Set

Nieuw: Sparkles set 40 & 41


Sparkles Set XL

nieuw: Sparkles set xl 3 & 4

Hobbydots Sparkles zijn kleine fonkelende diamantvormige stickers waarmee je heerlijk kunt mozaïeken. Het is een kruising tussen Hobbydotten, Ministeck, Diamond Painting en kruissteekborduren. Met behulp van het Sparkles Grid kun je zelf een patroon ontwerpen of een bestaand patroon omzetten naar de juiste grootte. Zo kun je met de stickers op iedere gewenste plek een mooie vorm of tekst aanbrengen.

Op ieder stickervel zitten maar liefst 924 blokjes en de stickers zijn verkrijgbaar in alle bekende Mirror Hobbydotskleuren. Is een stickervel leeg dan kun je gewoon doorgaan met het volgende vel omdat alle blokjes hetzelfde zijn, zo werk je zuinig en plezierig.

Sparkles Set: 40 & 41

Deze handige set met Hobbydots-Sparkles bevat vier Sparkles stickervellen,

drie oplegkaarten met patronen, drie 3D-afbeeldingen en drie vellen kaartkarton.

Omdat het patroon in kleur is voorgedrukt op de oplegkaarten, kun je deze set gebruiken zonder Led Board.

Sparkles Set XL: 3 & 4

Deze complete XL Sparkles-set bevat een voorbedrukt patroon,

voldoende Sparkles-stickervellen en een prikpen.

Formaat 29,7 x 42 cm.

Sparkles Set Special: 1

Deze handige set met Hobbydots-Sparkles bevat vier Sparkles stickervellen, drie oplegkaarten met patronen, 3 kalendertjes en drie vellen kaartkarton. Omdat het patroon in kleur is voorgedrukt op de oplegkaarten, kun je deze set gebruiken zonder Led Board.