Pretty Pierrot 2
arrow_drop_up arrow_drop_down

Yvonne Creations

Pretty Pierrot 2

De Pierrot collectie van Yvonne Creations heeft een vervolg gekregen met deze nieuwe collectie Pretty Pierrot 2. De lieve pierrotjes beleven samen weer nieuwe avonturen en zijn met hun emotionele gezichtjes weer heel geschikt om je gevoelens te verwoorden op een kaartje. De collectie bevat naast een drietal nieuwe 3D knipvellen, 3D Pushout Sheets, Clear Stamps, een drietal Dies en een prachtig Paperpack.

3D knipvellen

De lieve pierrotjes beleven samen weer nieuwe avonturen en zijn met hun emotionele gezichtjes weer heel geschikt om je gevoelens te verwoorden op een kaartje.

Dies

Deze Dies zijn passend bij deze collectie. De Dies zijn te gebruiken in combinatie met alle gangbare stans- en embossingmachines.

Clear Stamps

Eén sheet met Clear stamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met inkt en kleur de afbeelding eventueel in. Maak de stempel schoon met water of een snoetendoekje.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.

Card Deco Essentials Bakers Twine

20 meter Bakers Twine, verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen.

Card Deco Essentials Enemal Dots

Card Deco Essentials Paper Doilies