Jeanine's Art Frosty Ornaments
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Jeanine's Art
Frosty Ornaments

De kerstcollectie van Jeanine’s Art is dit jaar getekend in de kleuren kobaltblauw en groen. Kleuren die zowel de kerst als de winter verbeelden. Saai? Zeker niet! Door te combineren met verschillende achtergronden en bijvoorbeeld zilver, krijgen de creaties al snel een chique uitstraling.

Alle afbeeldingen hebben een ‘kerstbal’vorm en zou je zelfs in de boom kunnen hangen.

Naast de knipvellen, die ook als 3D Pushout vel verkrijgbaar zijn, bevat de collectie 9 Dies, een bijpassend Paperpack en kartonpakketten. Daarnaast verschijnen er nieuwe items in de basiscollectie Card Deco Essentials, die prima passen bij Frosty Ornaments: crèmekleurig katoenen kant, metalen Brads in diverse vormen en kleuren en een stickerset Kerst in een bijzondere parelmoer-uitvoering.

Knipvellen

De knipvellen zijn getekend in de prachtige kleuren groen en blauw en tinten die daar bij passen. ze zijn weer zoals we gewend zijn van Jeanine getekend met potlood.

Dies

De 9 verschillende Dies sljuiten perfect aan bij deze collectie en daarnaast zijn het niet alleen afbeeldingen maar ook een aantal tekst Dies. 

De Die is te gebruiken in combinatie met alle gangbare stans- en embossingmachines.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.

Kartonpakketten

Deze linnenpakketten bevat 24 vellen in zes verschillende kleuren. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie.

Stickerset

Stickerset met 3 kerststickers (2x afbeeldingen, 1x tekst) in Pearl folie.

de sets zijn er in het Nederlands, Engels en Duits

3D Push-Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.