Yvonne Creations Fabulous Fall
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Yvonne Creations
Fabulous Fall

Paddenstoelen, vallende blaadjes, dennenappels, eikels en kastanjes: de kleurrijkste periode van het jaar is weer aangebroken. "Fabulous Fall" is de nieuwe najaarscollectie van Yvonne Creations. Met haar vrolijke tekeningen zijn de herfststormen en regenbuien snel vergeten.

Naast de knip- en stansvellen bevat de collectie 3 leuke Dies en een set stempels.

Hobbymagazine 4 - Fabulous Fall

Voor de collectie Fabulous Fall hebben we gekozen voor kleurrijke afbeeldingen met prachtige zonnebloemen en pompoenen, mooie paddenstoelen en vrolijke bosdieren. Geen regen of storm. Door de natuurlijke kleuren ontstaan vanzelf de warme sfeervolle creaties die bij de herfst horen. Naast de knip-, en stansvellen bevat de collectie nieuwe Dies en een leuke stempelset. Aan de slag met de herfst; je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.........

3D knipvellen

Voor de collectie Fabulous Fall hebben we gekozen voor kleurrijke afbeeldingen met prachtige zonnebloemen en pompoenen, mooie paddenstoelen en vrolijke bosdieren.

Clear Stamps

Eén sheet met Clear stamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Knipvel met mini fall afbeeldingen

1 knipvel met mini afbeeldingen van de Fabulous Fall

Dies

De Dies zijn echt in Heftsferen en daardoor kunnen er prachtige creaties mee gemaakt worden. De Dies sluiten perfect aan bij de rest van de collectie

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.