Precious Marieke Early Spring
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van

Precious Marieke:

Early Spring


Wie genoeg heeft van de winter moet snel aan de slag met de nieuwe collectie "Early Spring" van Precious Marieke! Op de knipvellen zijn prachtige afbeeldingen van alle soorten voorjaarsbloemen te vinden in de stijl die we kennen van Precious Marieke. Ook de Dies zitten boordevol bloemetjes, in alle soorten en maten. Combineer met het vrolijke paperpack, karton en borduurgaren in bijpassende kleuren en stempel er een lieve tekst op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3D knipvellen

Op de knipvellen zijn prachtige afbeeldingen van alle soorten voorjaarsbloemen te vinden in de stijl die we kennen van Precious Marieke.

Dies

6 prachtige Dies die passen bij deze Early Spring lijn van Precious Marieke. Ze zullen dan ook zeker uw creaties nog meer voorjaars uitstraling geven!

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of Sentiments. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 24 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.

Stitch and Do garen

Deze verpakkingen Stitch and Do garen bevatten 8x 50 meter garen in kleuren passend bij een Card Deco lijn van Precious Marieke, Yvonne Creations of Amy Design. Zo heb je altijd de juiste kleur bij de hand die bij de knipvellen, het dessinpapier en de karton sets past.

Kartonpakketten

Dit vierkante linnenpakket bevat 24 vellen in zes verschillende kleuren. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie. 13,5 x 27 cm.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.