dot-set-professions-big-guys-butterfly-touch
Dot and Do Set nr. 203 & 204 Professions Big Guys  & Butterfly Touch
26 mei 2021 
0 min. leestijd

Dot and Do Set nr. 203 & 204 Professions Big Guys & Butterfly Touch

Dot and Do 203 - Yvonne Creations Β - Big Guys - ProfessionsΒ 

Met deze Dot & Do set maak je lekkere stoere mannenkaarten waarmee je iemand uit deze beroepsgroep kunt feliciteren of een hart onder de riem kunt steken. Maar ze zijn natuurlijk ook geschikt voor een jongetje dat droomt van een baan bij bijvoorbeeld de politie.

Uiteraard bevat het setje alle materialen om direct aan de slag te kunnen, zoals kaartkarton, 3D-afbeeldingen, voorbedrukte oplegkaartjes en de benodigde Hobbydots-stickers.


Dot and Do 204 - Jeanine's Art - Butterfly TouchπŸ¦‹πŸŒΈΒ 

Vlinders, vogeltjes en bloemetjes vind je op deze Dot & Do Set van Jeanine's Art. En vergeet ook de macarons niet waarmee je elke zoetekauw een passende kaartje stuurt. Natuurlijk zijn de afbeeldingen voorzien van een passend Hobbydotspatroon. De afbeeldingen van deze set zijn afkomstig uit de collectie Butterfly Touch van Jeanine's Art.

Uiteraard bevat het setje alle materialen om direct aan de slag te kunnen, zoals kaartkarton, 3D-afbeeldingen, voorbedrukte oplegkaartjes en de benodigde Hobbydots-stickers.

Deze handige Hobbydotssetjes bevatten drie 3D afbeeldingen en maar liefst vier Hobbydots stickervellen, drie kaarten Card Deco karton en drie met patronen voorbedrukte oplegkaarten. πŸΈβ„

Deze setjes zijn te gebruiken zonder lichtbak, dus ook leuk om mee te nemen, of cadeau te doen als startersetje. 🌹 

πŸ“… Nu verkrijgbaar!
πŸ’³ Adviesprijs: € 3,99
πŸ“ Verkooppunten: hobbyjournaal.com
β„Ή Artikelnummer: DODO203, DODO204

mackens   godelieve
Door

mackens godelieve

op 18 Jun 2021

waar kan ik die die kopen

Martijn
Door

Martijn

op 18 Jun 2021

Goedemorgen Mackens, er zijn veel hobbywinkels die deze setjes verkopen. Als je even gaat hobbyjournaal.com/verkooppunten dan zie je daar een overzicht van winkels per provincie. Ben je daarmee geholpen? Groetjes Martijn

Reactie plaatsen