Amy Design Daily Transport
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van Amy Design:

Daily Transport

Transport is een groot onderdeel van ons leven, of het nou gaat om de fiets, bus, trein, vliegtuig of de benenwagen, we zijn constant in beweging en vele mannen en vrouwen werken in de transportsector. Voor al die personen en voor de transport fans komt Amy Design met een collectie die helemaal gericht is op de vele aspecten van het transport.

3D Knipvellen

De 3D knipvellen passen perfect bij deze collectie. Bussen, motoren, vliegtuigen en auto's zien we elke dag op de wegen of in de lucht, zo reizen we elke dag van A naar B en weer terug.

Dies

Dies in de vorm van een trein, bus, vliegtuig, graafmachine, helikopter, vrachtwagen en wegwerkers kunnen gecombineerd worden met de grotere Dies van een stads skyline, een snelle auto in een vierkant frame en voor dat extra stoere tintje een opengebroken muur.

Stempels

De stempels sluiten mooi aan bij de Dies. er zijn twee sheets met Clearstamps waarop prachtige afbeeldingen en/of teksten te vinden zijn. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje. 

Paperpack

het paperpack bevat stoere mannelijke kleuren die zeker niet alleen voor deze collectie geschikt zijn. Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de rest van de collectie.

Stitch and Do borduurgaren

Alles komt nog meer bij elkaar met de bijpassende borduurgaren. Deze verpakkingen Stitch and Do garen bevatten 8x 50 meter garen in kleuren passend bij een Card Deco lijn van Precious Marieke, Yvonne Creations of Amy Design.

Kartonpakketten

Alles komt nog meer bij elkaar met de bijpassende karton pakketten. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie.

Embossingfolder

De embossingfolder geeft zicht op een weg die naar de stad leid. Een prachtige embossing folder, geschikt voor de meeste stansmachines. Geeft prachtig reliëf aan je kaart. Geschikt voor zowel rechte als vierkante kaarten. Formaat ca. 15,2 x 15,4 cm.

Quick and Easy 13

Met deze handige uitdrukkaarten maak je snel en gemakkelijk de mooiste kaarten voor allerlei gelegenheden, door simpel een aantal details van de witte oplegkaartjes een beetje kleur te geven en 3D plaatjes en een stickervel met boogjes te gebruiken. Het boek bevat 8 witte oplegkaarten in 4 verschillende modellen en bijpassende basiskaarten in een bijpassende kleur linnenkarton.