Yvonne Creations Country Life
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van

Yvonne Creations

Country Life

Op een boerderij is van alles te beleven. Dieren verzorgen, zaaien en oogsten, of soms… gewoon genieten van het prachtige uitzicht. In de nieuwe collectie Country Life zijn alle aspecten van het mooie boerenleven samengebracht. Van schaap tot vogelverschrikker, van kip tot tractor. Geniet van de vrolijke kleuren, de gezellige dieren en creëer je eigen boerderijwereld met behulp van de knip- en stansvellen, Dies, stempels en bijbehorende kleuren karton en garen.

3D knipvellen

Prachtige afbeeldingen van de boerderij, dieren, vogelverschikkers en tractors die perfect aansluiten bij de collectie Country Life.

Met deze afbeeldingen kun je echt het boerenleven weergeven.

Dies

Prachtige Dies die het boerenleven goed weergeven. Leuke boerderijdieren Dies en de boerderij zelf natuurljik niet te vergeten. De Dies zijn te gebruiken met een stansmachine b.v. de Press Boss voor o.a. kaarten maken, Scrapbooking en meer. 

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.

Stempels

Eén sheet met Clearstamps met prachtige afbeeldingen en/of Sentiments. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D afbeeldingen. De plaatjes zijn handig uitdrukbaar en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt dus voor mensen die moeite hebben met knippen.