Amy Design Christmas Wishes
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Amy Design
Christmas Wishes

De kerstcollectie van Amy Design is Christmas Wishes genoemd, want wensen sturen we elkaar veelvuldig in de laatste dagen van het jaar.

De knip- en stansvellen bevatten mooie 3D-afbeeldingen in Amy haar vintage-stijl, die zowel geschikt zijn voor kerst- als nieuwjaarscreaties. Naast kerstbomen en kerstbellen vinden we dan ook klokken en champagne terug op de tekeningen en de Dies. Deze collectie bevat tevens 3 stempelsets en een embossingfolder. Uit de collectie Card Deco Essentials wordt de collectie aangevuld met de Mechanical Brads, die qua kleur en design goed aansluiten.

3D knipvellen

De knipvellen bevatten mooie 3D-afbeeldingen in Amy haar vintage-stijl, die zowel geschikt zijn voor kerst- als nieuwjaarscreaties.

Dies

De Die is te gebruiken in combinatie met alle gangbare stans- en embossingmachines.

Cut and Emboss Folder

Prachtige embossing folder, geschikt voor de meeste stansmachines. Geeft prachtig reliëf aan je kaart en snijdt tegelijk enkele details uit. Geschikt voor zowel rechte als vierkante kaarten.

Chipboard

Chipboard met afbeelding of tekst-elementen, passend bij de collectie, voor het versieren van kaarten en/of scrapbook.

Stempels

Eén sheet met Clear stamps met prachtige afbeeldingen en/of teksten. Stempel de afbeelding met watervaste inkt en kleur de afbeeldingen in. Maak de stempel schoon met water en een beetje afwasmiddel. Of maak de stempel schoon met een snoetendoekje.

Paperpack

Dit 15,2 x 15,2 cm Paperpack bevat 23 dubbelzijdig bedrukte vellen in 16 verschillende motieven die prachtig aansluiten bij de andere producten van de collectie.

Linnenkarton

Deze linnenpakketten bevat 24 vellen in zes verschillende kleuren. Linnenkarton zorgt dankzij de structuur voor extra detail op je project. De kleuren sluiten prachtig aan bij de rest van de collectie

3D Push-Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.