Card Deco Essentials
arrow_drop_up arrow_drop_down

We herhalen het nog maar een keer… Card Deco Essentials is een collectie basismaterialen die je in de kast móet hebben.

Van een ledboard tot clear stamps & cutting dies en van opbergtassen tot inktpads. Card Deco Essentials heeft het allemaal.

Card Deco Essentials - Storage

Ink Pads - Storage Case

Deze ruime opbergtas is speciaal ontworpen voor het opbergen van Inktpads en toebehoren als acrylbloks en waterpenselen. De tas heeft ruimte voor 40 druppelvormige inktkussens, 3 waterpenselen en 2 acrylblokken.


Let op: Deze tas wordt verkocht zonder inktpads.

Wheelable Tote

CDEWT001

Verrijdbare trolley voor het opbergen en meenemen van hobbymaterialen. Met opbergvakken aan de binnen- en buitenkant, stevige ritsen en een inschuifbaar handvat.

Afmetingen: 47 x 29 x 42 cm

Craft Tote

CDECT001

Draagbare hobbytas, hoogte 38 cm met opbergvakken
aan de binnen- en buitenkant.

CDE - Storage Bags

Weten welke tassen er nog meer verkrijgbaar zijn?

Kijk dan deze video:

Card Deco Essentials - Tools

Led Board

CDELB001

Deze lichtbak van Card Deco Essentials is maar 0,6 cm dik, lichtgewicht en draagbaar. Het lichtgedeelte is 34 x 21 cm en is dus groot genoeg voor A4. De lichtbak werkt op LED verlichting die gedimd kan worden en die egaal licht geeft over het hele vlak. De lichtbak wordt geleverd inclusief een adapter en snoer en is ideaal voor kalligrafie, stenciling, scrapbooking, embossing, quilten, naaien, Hobbydots en nog veel meer.

Heat Tool

CDEHT001

Heat Tool voor gebruik in combinatie met embossingpoeder, voor het drogen van verf en inkt en het 'krimpen' van plastic. De Heat Tool heeft een aan/uit knop, veiligheidskap en een uitklapbare standaard.

Piercing Tool

CDEPT002

De Card Deco Essentials Prikpen met uitschuifbare punt is bijzonder geschikt voor het prikken van borduurkaarten en het overzetten van Hobbydotsfiguurtjes van het stickervel naar de kaart.

De prikpen ligt prettig in de hand. Duw de punt na gebruik weer terug in de houder, zodat de punt scherp blijft en niet breekt. Deze multifunctionele prikpen hoort thuis op elke knutselplek.

Card Deco Essentials - Embossing Powder

Embossing Powder

CDEEO001 - CDEEP011

Embossing poeder van Card Deco Essentials, verkrijgbaar in 11 kleuren. Gebruik de poeder in combinatie met Card Deco embossing inkt waardoor de poeder goed aan de inkt hecht. Verwarm vervolgens de poeder met een Heat Tool waarmee de poeder smelt en zich hecht aan het oppervlak.

Card Deco Essentials - Piercing Tool