Jeanine's Art Beach Fun
arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw van
Jeanine's Art
Beach Fun

Zon, zee en strand zijn geliefde thema’s voor zomerse kaarten. Zowel in Nederland als in België hebben we een prachtige kustlijn, met mooie stranden om heerlijk van te genieten. Bij mooi weer met een handdoek en een goed boek, bij minder mooi weer met wandelschoenen en wellicht een enthousiaste hond. In wat voor jaargetijde je er ook bent, de zee verveelt nooit.

Jeanine van Jeanine’s Art woont vlak bij de zee en kan als geen ander prachtige tekeningen maken waarbij je direct al heerlijk wegdroomt. Schreeuwende meeuwen, spelende kinderen en ruisende schelpen; de collectie Beach Fun bevat het allemaal.

Naast de knip- en stansvellen bevat de collectie 3 Dies, houten figuren en een Mixed Media stencil.

Hobbymagazine 03 - Beach Fun

Bij de collectie Beach Fun van Jeanine’s Art wordt Hobbymagazine 3 uitgegeven. In dit magazine vind je voorbeelden en werkbeschrijvingen van creaties die gemaakt zijn met deze zomerse collectie.

Knipvellen

De knipvellen passen uitstekend bij deze collectie, met de afbeedingen waan je, jezelf helemaal in het strand en zomer gevoel. de afbeeldingen zijn weer getekend zoals we van Jeanine's Art gewend zijn.

Dies

De Dies zijn echte eye catchers op het gebied van het strand. Van standhuisjes tot een vuurtoren en nog meer dingen die te maken hebben met het strand.

De Die is te gebruiken in combinatie met alle gangbare stans- en embossingmachines.

Card Deco Essentials - Wooden Shapes Beach

Houten figuren, bedrukt, passend bij het thema van de collectie.

Card Deco Essentials - Mixed Media Stencil Beach

Mixed Media Stencil, om een achtergrond te creëren, passend bij het thema van de collectie. Te gebruiken met inkt, verf, Chalk etc.

3D Push Out

Een prachtig Push-out vel met drie 3D-afbeeldingen. De plaatjes zijn makkelijk uit te drukken en een schaar is niet meer nodig. Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met knippen.