Hobbyzine+ 23

Het is lente! Tenminste… buiten nog niet altijd maar zeker al wel in de gedachten van onze medewerkers en auteurs. Wij zijn tenslotte al weken met ons hoofd in de bloemetjes en jonge dieren om weer de mooiste creaties te maken voor deze Hobbyzine+. Al die leuke kleurtjes versieren onze bureaus, je wordt er vanzelf vrolijk van.

De nieuwe collectie Country Life van Yvonne Creations springt er dan ook direct uit! De hele boerderij komt tot leven met sprekende kleuren. Maar we hebben nog veel meer nieuws dat we aan bod laten komen in deze uitgave: Daily Transport van Amy Design; alle mogelijke vormen van vervoer in stoere kleuren. Het is hiermee nooit meer moeilijk om een stoere mannenkaart te maken. 

Sounds of Music, ook van Amy Design; een serie met muziek in alle stijlen. Vintage Flowers van Jeanine’s Art, omdat je van bloemen nooit genoeg krijgt. Uniek is dat de knipvellen zowel in kleur als in vintage tinten zijn uitgebracht. 

Zoals je van ons gewend bent, bestaan alle collecties uit knip- en stansvellen, bijpassende Paperpacks en kartonpakketten, een serie Dies en stempels. Maar voor het eerst is bij Sounds of Music ook een compleet boek verschenen, met voldoende voorbeelden en patronen om vele uurtjes met deze serie aan de slag te kunnen.

65+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

20000+

dit aantal lezers gaan je voor

De Die bij Hobbyzine + 23

Deze prachtige Goat Die zit als extratje bij je Hobbyzine+ 23 deze maand!

Wat zullen hiermee een prachtige creaties worden gemaakt!

Elin

Een prachtig Hobbymagazine!


Sascha

Ben dol op borduur- en hobbydotspatronen. Ik kan weer creatief bezig zijn.

Betty

Vele creaties met allerlei technieken waardoor ik erg veel inspiratie krijg.

Hobbyzine + 24

Ook volgende maand staat het Hobbyzine weer boordevol inspiratie, ideeën  en patronen. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie.

Overal verkrijgbaar

Vrijdag

11-05-2018

09:00