Hobbyjournaal 158

Hobbyjournaal 158 is zeer een bloemrijke uitgave. 


Centraal staat de nieuwe collectie Timeless Flowers van Precious Marieke. Fleurige bloemen, in alle soorten en maten, kleuren en vormen. Daarnaast ook bloemen van Marianne Design, Yvon’s Art Factory, Ann’s Paper Art en Nellie Snellen. Van bloemen krijg je nooit genoeg!

Ook nieuw in deze uitgave is de collectie Vintage Objects van Yvonne Creations. Een stapje terug in de tijd en genieten van klassieke auto’s, oude camera’s en platenspelers. Onder het genot van een Seventies-muziekje is het heerlijk knutselen!

Natuurlijk ontbreken ook de puzzels niet: win een leuke cadeaubon of een dagje weg naar het Creaspektakel.


Veel plezier met het nieuwe Hobbyjournaal!

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Laat je verblijden door de nieuwe Timeless Flowers Collectie van Precious Marieke

Precious Marieke tekende de nieuwe collectie Timeless Flowers. Bloemen van alle tijden, in alle kleuren en in alle maten. Voor elke gelegenheid, het hele jaar door. Uiteraard in de mooie aquarelstijl die we van Marieke gewend zijn.

De Dies van deze collectie hebben als extra toevoeging dat de bloemblaadjes omgebogen kunnen worden, voor een extra 3D-effect.

Leuke krant waarbij ik weer vele uurtjes zoet mee ben. en dat voor maar 1,50.

Sascha

Ben dol op borduur- en hobbydotspatronen. Ik kan weer creatief bezig zijn.

Els

Leuk om te zien wat iedereen gemaakt heeft met al die nieuwe artikelen.

Claudia

Vele creaties met allerlei technieken waardoor ik erg veel inspiratie krijg.

Betty

1 euro korting op de nieuwste Die van Precious Marieke

Wil jij ook 1 euro korting ontvangen op de nieuwste Die van Precious Marieke? Alle lezers van het Hobbyjournaal ontvangen een kortingsbon voor dit populaire product. Wacht dus niet, lever de bon in bij je favoriete hobbywinkel of marktkraam en maak gebruik van deze korting. Het betreft artikelnummer PM10121: Clematis Trio

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 159

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

Dinsdag

22-05-2018

9:00