Hobbyjournaal 156

 Haal het voorjaar in huis!

Centraal in deze editie van het Hobbyjournaal staat de nieuwe collectie Vintage Flowers van Jeanine’s Art. Om met Jeanine haar eigen woorden te spreken, een collectie met een nostalgische uitstraling waarvan de afbeeldingen je in gedachten leiden naar vroegere tijden. Uniek aan de collectie is dat de drie knip- en stansvellen in ‘normale’ kleuren zijn uitgebracht, maar ook in geel-, rood- en bruintinten die er nog een extra vintage gevoel aan geven.

Nieuw in dit Hobbyjournaal zijn de aangepaste werkbeschrijvingen. We hebben gekozen voor een algemene werkbeschrijving voor de diverse technieken en bij de creaties zelf alleen de extra tips en trucs te vermelden. Zo blijft er meer ruimte over voor nog meer voorbeelden en ideeën! Uiteraard blijven de duidelijke materialen-lijstjes bij de betreffende creaties staan.

Samen met de puzzelpagina’s is dit Hobbyjournaal weer goed voor vele uurtjes creatief plezier.

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

500+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Laat je verblijden door de nieuwe Vintage Flowers Collectie van Jeanine's Art

Sierlijke bloemen in zachte kleuren dat zijn de afbeeldingen die Jeanine’s Art tekende voor de Vintage Flowers collectie. In deze collectie zitten 3 knipvellen in kleur en 3 dezelfde knipvellen in lichtbruine tinten zodat er voor ieder wat wils is. Een romantisch Paperpack, een embossingfolder, verschillende Dies, stempels, bijpassend borduurgaren en karton, en natuurlijk handige Push Out vellen. Verjaardag, beterschap, condoleance en trouwen, de Vintage Flowers collectie is geschikt voor allerlei thema’s en dat maakt deze lijn ook zo leuk.

Leuke krant waarbij ik weer vele uurtjes zoet mee ben. en dat voor maar 1,50.

Sascha

Ben dol op borduur- en hobbydotspatronen. Ik kan weer creatief bezig zijn.

Els

Leuk om te zien wat iedereen gemaakt heeft met al die nieuwe artikelen.

Claudia

Vele creaties met allerlei technieken waardoor ik erg veel inspiratie krijg.

Betty

1 euro korting op de nieuwste Die van Jeanine's Art

Wil jij ook 1 euro korting ontvangen op de nieuwste Die van Jeanine's Art? Alle lezers van het Hobbyjournaal ontvangen een kortingsbon voor dit populaire product. Wacht dus niet, lever de bon in bij je favoriete hobbywinkel of marktkraam en maak gebruik van deze korting. Het betreft artikelnummer JAD10036: Floral Labels.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 157

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, ideeën, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

VRIJDAG

30-03-2018

9:00