Hobbyjournaal 154

Aan alles komt een eind, zo ook aan 2017 die wij traditioneel afsluiten met een speciale editie van het Hobbyjournaal en bijpassende knipvelposter. En net als vorig jaar, blikken we ook deze keer weer terug samen met de auteurs op de succesvolle lijnen en de gebeurtenissen van afgelopen jaar.

Natuurlijk staat het HJ154 boordevol puzzels, kerstwensen, en natuurlijk de mooiste kaarten en patronen en starten we 2018 met een nieuwe voorjaarslijn van Precious Marieke Early Spring.

Omdat we van cadeautjes houden, krijg je bij aankoop van de knipvelposter, de Best of editie van Hobbyjournaal helemaal gratis en bij aankoop van de PM10115 Spring Flowers and Butterfly Die krijg je het Hobbyjournaal 154 en de knipvelposter cadeau!

90+

Creaties met werkbeschrijving

30+

Nieuwe exclusieve patronen

150+ euro

Vele puzzelprijzen

25000+

dit aantal lezers gaan je voor

Laat je verblijden door de nieuwe Early Spring collection van Precious Marieke

Wie genoeg heeft van de winter moet snel aan de slag met de nieuwe collectie "Early Spring" van Precious Marieke! Op de knipvellen zijn prachtige afbeeldingen van alle soorten voorjaarsbloemen te vinden in de stijl die we kennen van Precious Marieke. Ook de Dies zitten boordevol bloemetjes, in alle soorten en maten. Combineer met het vrolijke paperpack, karton en borduurgaren in bijpassende kleuren en stempel er een lieve tekst op. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Leuke krant waarbij ik weer vele uurtjes zoet mee ben. en dat voor maar 1,50.

Sascha

Ben dol op borduur- en hobbydotspatronen. Ik kan weer creatief bezig zijn.

Els

Leuk om te zien wat iedereen gemaakt heeft met al die nieuwe artikelen.

Claudia

Vele creaties met allerlei technieken waardoor ik erg veel inspiratie krijg.

Betty

1 euro korting op de nieuwste die van Precious Marieke

Wil jij ook 1 euro korting ontvangen op de nieuwste Die van Precious Marieke? Alle lezers van het Hobbyjournaal ontvangen een kortingsbon voor dit populaire product. Wacht dus niet, lever de bon in bij je favoriete hobbywinkel of marktkraam en maak gebruik van deze korting. Het betreft artikelnummer PM10114: Spring flowers oval label.

Puzzels voor iedereen

Ook in dit Hobbyjournaal vind je weer uitdagende puzzels zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, sudokupuzzels en fragmentenpuzzels waarmee je je nooit hoeft te vervelen. Doe mee voor ontspanning of stuur je oplossing in en win een leuke prijs.

Hobbyjournaal 155

Ook volgende maand staat het Hobbyjournaal weer boordevol inspiratie, idee├źn, patronen en puzzels. Onze auteurs werken nu al keihard aan de nieuwe editie, zodat deze weer op tijd voor je klaarligt bij je plaatselijke marktkraam of hobbywinkel.

Overal verkrijgbaar op

VRIJDAG

26-01-2018

9:00